İncek Doğa Okulları Kariyer Günlerindeydik

07-05-2019

07 Mayıs 2019 Salı günü İncek Doğa Okullarının ev sahipliğinde yapılan ve Ankara’da bulunan bütün Doğa Okullarının öğrencilerinin ve öğretmenlerini katıldığı “Kariyer Günleri”nde, üniversitemiz de stant açarak hazır bulundu. Etkinliğe üniversitemizi temsilen tanıtım uzmanları Emre Cihan ve Onur Karagöz ile Mekatronik Mühendisliği bölümü öğrencimiz Bayram Alican Boztuğ katıldı.

Fuarda ayrıca akademisyenlerimiz Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Yazıcı, Mimarlık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Melike Orhan, Pilotaj Bölümünden Uyumluluk İzleme ve EYS Müdürü/SYK Koordinatörü Demir Ayhan, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Reşat Doruk, İnşaat Mühendisliğinden Araş. Gör. Cumhur Özbey, İktisat Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gürsan Şenalp ve Hukuk Fakültesi Araş. Gör. Sevil Yıldız, öğrencilere bölümlerini ve meslekleri anlatarak, daha yakından tanımalarını sağladılar.