Diyarbakır Üniversite Tanıtım Günlerindeydik

08-04-2019

Ünitercih – Üniversite Tercih Fuarı organizasyonu kapsamında 08 Nisan 2019 Pazartesi günü, Diyarbakır ilinde düzenlenen fuar etkinliğinde üniversitemiz de stant açarak hazır bulundu. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği standımıza üniversitemiz adına Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörü Eftal Erel ile Kurumsal Tanıtım Uzmanları Emre Cihan ve Özgür Hasılcı katıldılar. Fuarda Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörü Eftal Erel, “Üniversite Eğitimi Amaç Değil Araçtır” isimli sunumunu yaparak, üniversite adayı öğrencilere bu yolda nasıl ilerlemeleri gerektiği konusunda detaylı bilgiler verdi.

Üniversitemiz tanıtım ekibi, Ünitercih – Üniversite Tercih Fuarı organizasyonu kapsamında 10 Nisan’da Mardin ve 12 Nisan’da Batman fuarlarında öğrencilerle buluşacaktır.