Malatya Üniversite Tanıtım Günlerine Katıldık

26-03-2019

Ünitercih – Üniversite Tercih Fuarı organizasyonu kapsamında 25-26 Mart 2019 günlerinde, Malatya ilinde düzenlenen fuar etkinliğinde üniversitemiz de stant açarak hazır bulundu. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği standımıza üniversitemiz adına Kurumsal Tanıtım Uzmanları Emre Cihan ve Özgür Hasılcı katıldılar. Fuarda ayrıca Sağlık Bilimleri Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Dercan Gençbaş öğrencilere, Sağlık Bilimleri Fakültemiz ve bölümleri hakkında yaptığı sunumuyla, bölümler ve meslekler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Üniversitemiz tanıtım ekibi, Ünitercih – Üniversite Tercih Fuarı organizasyonu kapsamında 02 ve 03 Nisan tarihlerinde de İstanbul fuarında öğrencilerle buluşacaktır.