Meslek Sunumları Kapsamında Etimesgut Çözüm Akademi Anadolu Lisesine Misafir Olduk

14-03-2019

12 / 13 ve 14 Mart 2019 tarihlerinde meslek sunumları programı kapsamında Etimesgut Çözüm Akademi Anadolu Lisesinin misafiri olduk. 12 Mart Salı günü eşit ağırlık grubu öğrencilerine Psikoloji bölümümüzden Dr. Öğr. Üyesi Dilek Demirtepe Saygılı ve Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümümüzden Dr. Öğr. Üyesi Elif Eşiyok, 13 Mart Çarşamba günü sayısal grubu öğrencilerine Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ali Yazıcı ve 14 Mart Perşembe günü de yine sayısal grubu öğrencilerine Matematik bölümümüzden Prof. Dr. İnci Erhan, Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya bölümümüzden Araş. Gör. Tuğçe Gültan ve Uçak Elektrik-Elektronik bölümümüzden Araş. Gör. Emre Uzundurukan, bölümleri ve meslekleri hakkında öğrencilere detaylı bilgilendirme yaparak, öğrencilerin meslekleri daha yakından tanımalarını yardımcı oldular. 3 gün boyunca süren etkinlikte akademisyenlerimize Kurumsal Tanıtım Uzmanımız Emre Cihan eşlik etti.